Zoveel verschillende Spider-personages zitten in 'Spider-Man: Across the Spider-Verse'

Zoveel verschillende Spider-personages zitten in 'Spider-Man: Across the Spider-Verse'

Spoiler: het zijn er belachelijk veel!

Vanaf woensdag kunnen we weer samen met Miles afreizen naar de multiverse vol verschillende Spider-Man-personages. In de trailer van Spider-Man: Across the Spider-Verse zagen we al dat er veel verschillende personages voorbij komen, maar het aantal dat de regisseur nu bevestigt slaat alles.

Spider-Man: Into the Spider-Verse maakte vijf jaar geleden haar opwachting in de bioscoop en de animatiefilm introduceerde toen al heel wat verschillende Spider-personages uit een groter universum.

Meer personages
De nieuwe film zal nog een stap verder gaan en breidt dat enorme multiversum zelfs nog verder uit. Niet alleen krijgen we meer te zien van de zogenoemde Spider-Verse, maar maken we ook nog kennis met honderden verschillende Spider-personages.

Regisseur Justin Thompson vertelt in een interview met Collider dat honderd van deze personages echt namen hebben. Maar daar blijft het niet bij: "Het exacte aantal? Oh jeetje, we bleven ze maar toevoegen, helemaal tot het einde."

280
"Ik ga eerlijk zijn en moet zeggen dat ik niet de tijd heb gehad om een laatste telling te doen. Ik denk dat het ongeveer 280 verschillende personages telde de laatste keer dat ik er naar keek", aldus de regisseur.



NieuwsFilm

meest populair