Marvel-fans worden bijzonder ongeduldig: "Onthul nou maar de hoofdrolspelers"

Marvel-fans worden bijzonder ongeduldig: "Onthul nou maar de hoofdrolspelers"

De fans zijn klaar met wachten.

Het is inmiddels alweer zo'n tweeënhalf jaar geleden dat Studiobaas Kevin Feige een nieuwe Fantastic Four-film bekendmaakte tijdens San Diego Comic Con. We weten nu de verschijningsdatum en de regisseur van de film, maar de cast blijft onbekend, wat leidt tot veel geruchten.

Fans speculeren nog altijd massaal over de film. Fantastic Four was onlangs zelfs trending op Twitter. Dit kwam niet om een officiële bekendmaking, maar puur om geruchten en ongeduldige fans.

Geruchten
Het gerucht dat momenteel in de rondte gaat, is dat alle leden van de Fantastic Four gecast zijn en een officiële bekendmaking over enkele maanden volgt. De casting zou als volgt zijn: Adam Driver als Reed Richards/Mr. Fantastic, Margot Robbie als Sue Storm/Invisible Woman, Paul Mescal als Johnny Storm/Human Torch en Daveed Diggs als Ben Grimm/The Thing.

Ongeduld
Fans laten massaal weten dat ze moe worden van alle geruchten en ze het onderhand wel tijd vinden dat de hoofdrolspelers van Fantastic Four bekend worden gemaakt. Hieronder zie je een aantal voorbeelden:









NieuwsFilm

meest populair