Is dit de meest angstaanjagende horrorfilm van 2023? Kijkers doen het nu al in hun broek

2023 lijkt een goed Horror-jaar te worden.


Horrorfans lijken dit jaar hun hart te kunnen ophalen. Met films als The Boogeyman en de nieuwe Excorcist-film in het vizier, lijkt het gegarandeerd griezelen worden. Toch zou de engste horrorfilm dit jaar zomaar uit een onverwachte hoek kunnen komen.

Vorige maand kreeg de film It Lives Inside zijn eerste trailer. De film vertelt het verhaal van een Amerikaanse studente van Indiase afkomst wiens leven zuur wordt gemaakt door een kwaadaardige demoon die schuilhoudt in haar beste vriendin.

Reacties
Alhoewel de film nog geen officiële release heeft gekregen, spreken de reacties op de trailer boekdelen. Veel horrorfans geven aan de trailer "uiterst angstaanjagend" te vinden, ook wordt het afgeraden de trailer 's avonds laat in je eentje te bekijken.

De film werd goed ontvangen tijdens zijn voorpremière op SXSW, op het moment van schrijven scoort de film een redelijke 67% op rottentomatoes.com op basis van 6 recensies. Ook de recensies lijken te bevestigen dat de film angstaanjagend is.

Cast
It Lives Inside markeert het regiedebuut van Bishal Dutta. De hoofdrollen zijn o.a. weggelegd voor Megan Suri en Betty Gabriel.


Er is momenteel nog geen definitieve releasedatum bekend voor It Lives Inside, naar verluidt krijgt de film deze herfst een release. Bekijk de trailer hieronder:NieuwsFilm

meest populair