Mark Hamill reageert briljant op vraag over veronderstelde fout in 'Star Wars: Return of the Jedi'

Mark Hamill reageert briljant op vraag over veronderstelde fout in 'Star Wars: Return of the Jedi'

Volgens Hamill is er helemaal niks mis.

Star Wars: Return of the Jedi bevat een aantal van de meest iconische scènes uit de Star Wars-reeks. Dit is grotendeels om de juiste redenen, maar één specifiek moment wordt al jaren door fans uitgelicht om een 'fout'. Luke Skywalker-acteur Mark Hamill weerlegt dit op humoristische wijze.

Met de 'fout' wordt een bepaalde aanval van Luke Skywalker bedoelt tijdens het gevecht tegen de handlangers van Jabba the Hutt boven de Sarlacc Pit. Luke trapt een vijand in zijn gezicht, maar je kan duidelijk zien dat er flink wat ruimte zit tussen de voet van Luke en het gezicht van de vijand.

Force Kick
Mark Hamill kreeg op Twitter de vraag of deze fout in Return of the Jedi hem nou stoort. Hamill had een hilarische reactie: "Hoe kan iemand ooit last hebben van mijn alom gevierde, perfect uitgevoerde Force-Kick?!" Je bekijkt de tweet hieronder:


Door de jaren heen hebben fans voor de grap bedacht dat de trap helemaal geen fout was Luke de handlanger gewoon met de Force wegtrapt, vandaar de naam 'Force-Kick.'

Disney+
Momenteel spelen veel Star Wars-series op Disney+ zich net een paar jaar na Return of the Jedi af en wordt dit tijdperk steeds meer uitgediept. We hebben zelfs al meerdere keren Luke Skywalker teruggezien door middel van deepfake en fysieke performances van Hamill en Graham Hamilton.


Hamill liet onlangs weten dat hij het nodig nodig vindt om het verhaal van Luke Skywalker tussen Return of the Jedi en The Force Awakens te vertellen. Als wordt besloten om dit wel te doen, ziet hij liever een nieuwe acteur in de rol in plaats van deepfake.

NieuwsFilm

meest populair