3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.


Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The House with a Clock in Its Walls (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eli Roth | Cast: Owen Vaccaro, Jack Black, Cate Blanchett, e.a. | Kijk direct
Na de dood van zijn ouders, gaat de tienjarige Lewis bij zijn oom Jonathan wonen. Hij woont in een oud, krakend huis. Daar komt Lewis erachter dat zijn oom eigenlijk een tovenaar is en diens buurvrouw Florence een heks. Samen gaan ze op zoek naar een tikkende klok in het magische huis, die door een kwaadaardige concurrent is verstopt en de wereld dreigt te vernietigen.The In Between (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Arie Posin | Cast: Joey King, Kyle Allen, Kim Dickens, e.a. | Kijk direct
De tiener Tessa is ontroostbaar wanneer Skylar, de liefde van haar leven, komt te overlijden door een verkeersongeluk. Wanneer ze allerlei mysterieuze tekens ontvangt, begint Tessa te geloven dat Skylar met haar probeert te communiceren vanuit het hiernamaals. Ze heeft alleen geen idee hoe ze hem zelf kan bereiken.Luther: The Fallen Sun (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jamie Payne | Cast: Idris Elba, Cynthia Erivo, Andy Serkis, e.a. | Kijk direct
Londen wordt geterroriseerd door de sadistische seriemoordenaar David Robey. Hij misbruikt surveillancetechnologie om onschuldige burgers te vermoorden. De briljante maar in ongenade gevallen detective John Luther zit in de gevangenis en wordt ook door Robey geplaagd. Hij besluit uit de gevangenis te ontsnappen en alles op alles te zetten om deze gek op te sporen.NieuwsFilm

meest populair