Nieuwe 'Avatar: The Last Airbender' brengt geen oude namen terug

Een flinke tegenvaller!


Avatar Studios is hard bezig met de live-action van Avatar: The Last Airbender. Het was nog onduidelijk of de originele personages terug zouden keren in het nieuwe project, maar helaas worden de meeste oorspronkelijke castleden toch ingeruild voor jongere acteurs.

Nickelodeon's Avatar: The Last Airbender wordt gezien als een van de beste animatieseries aller tijden. Bijna tien jaar na het einde van de vervolgserie The Legend of Korra keren de geliefde personages terug. Dit keer in de vorm van een gloednieuw Netflix-project.

Volwassenen
De franchise wordt met deze remake volledig opnieuw op de kaart gezet. De film focust zich op Aang en de bende, maar dan als volwassenen. Naar verluidt zullen de karakters dertigers zijn, maar meer details over het plot zijn niet vrijgegeven.

Eerst was er nog enige onzekerheid over de originele castleden en of ze ook terug zouden keren.

Recasten
Aan die onzekerheid maakt actrice Jessie Flowers (stem van Toph) nu een einde aan. "Ik denk dat ze iedereen gaan recasten", deelde ze tijdens MomoCon tegenover ComicBook. "Het is niet alsof mensen gaan schreeuwen dat ze 'the originals' terug willen."

NieuwsFilm

meest populair