Komende jaren domineert deze megaschurk in de 'Transformers'-franchise

Unicron verovert het 'Transformers'-universum.


Transformers: Rise of the Beasts wordt duidelijk een ander soort Transformers-film dan de films van regisseur Michael Bay. Niet alleen speelt het zich af in een ander tijdperken, hebben de robots traditionele designs en zijn er nieuwe menselijke hoofdrolspelers, maar is ook de vijand anders dan we gewend zijn.

Aan het einde van The Last Knight werd al onthuld dat Unicron, de grootste dreiging binnen de wereld van Transformers, zijn opwachting zou maken in een volgende film. Hoewel Rise of the Beasts die continuïteit niet volgt, krijgen we alsnog de introductie van de langverwachte vijand te zien.

Unicron
Regisseur Steven Caple Jr. sprak met Den of Geek over hoe hij Unicron tot leven heeft gebracht in Rise of the Beasts. Hij vertelt dat hij een grootse visie heeft voor de planeet-eter:

"Ik heb Unicron geïntroduceerd. Ik stond te popelen om Unicron in een live-actiefilm te laten verschijnen, en om eerlijk te zijn, ik zeg het gewoon, ik wil dat hij in de volgende twee of drie films te zien is, een echt enorme grote schurk."

Volgende week
De stem van Unicron wordt ingesproken door Colman Domingo (Fear the Walking Dead). Naast Domingo zijn onder andere Peter Cullen, Pete Davidson, Ron Perlman, Michelle Yeoh en Peter Dinklage te horen als Optimus Prime, Mirage, Optimus Primal, Airazor en Scourge.


De film racet volgende week op 7 juni de Nederlandse bioscopen in. Hierboven bekijk je nog eens de trailer.

NieuwsFilm

meest populair