'Formule 1'-film met Brad Pitt: ook Max Verstappen te zien!

'Formule 1'-film met Brad Pitt: ook Max Verstappen te zien!

De kans lijkt opeens een stuk groter te worden

Hollywoodster Brad Pitt is momenteel druk bezig met zijn nog titelloze Formule1-film. Terwijl het race-seizoen in volle gang is, komen er ook steeds meer details naar buiten rondom het mysterieuze project. Het lijkt er nu zelfs op dat Max Verstappen zomaar voorbij kan komen in de film.

Vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat Top Gun: Maverick-regisseur Joseph Kosinski bezig is met een film rondom de populaire racesport. F1-coureur Lewis Hamilton is aan boord als producent en zou zomaar eens kunnen regelen dat meerdere coureurs hun filmdebuut zullen maken.

Details
Volgens een Sky Sports-verslaggever gaat de film over een gepensioneerde F1-coureur (Brad Pitt) die van zijn pensioen terugkeert om een nieuwe coureur, gespeeld door Damson Idris te helpen.

Volgens de verslaggever zullen de personage een fictief racing-team hebben genaamd 'Apex' en zullen alle bestaande F1-teams, eventueel met hun chauffeurs ook voorkomen in de Hollywoodfilm. Ook zullen er beelden worden gebruikt van echte wedstrijden.

Brad Pitt
Alhoewel de opnames officieel nog moeten beginnen, lijkt Brad Pitt momenteel veel huiswerk te doen. De acteur is vaak te vinden op het racecircuit, in het bijzijn van Joseph Kosinski en uitvoerend producent Jerry Bruckheimer.



De nog titelloze F1-film is momenteel in pre-productie. Een releasedatum is vooralsnog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair