3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Devil Wears Prada (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Frankel | Cast: Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, e.a. | Te zien op: Disney+
De totaal niet modieuze Andy Sachs krijgt een baan waar een miljoen vrouwen een moord voor zouden doen: ze wordt de assistent van Miranda Priestly, de gevreesde hoofdredactrice van het modeblad Runway. Hoewel ze totaal niet in het wereldje past, weet ze toch indruk te maken. Ondertussen vragen de mensen om haar heen zich echter steeds meer af of dit wel de juiste baan voor haar is.



Beautiful Boy (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Felix van Groeningen | Cast: Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney, e.a. | Te zien op: Prime Video
Wanneer journalist David Sheff erachter komt dat zijn achttienjarige zoon Nic verslaafd is geraakt aan de extreem destructieve drug crystal meth, stort zich leven in. Hij begrijpt er gewoon niets van, want Nic is een getalenteerde, slimme en sportieve gast met een veelbelovende toekomst. Sheff doet daarom alles wat in zijn macht ligt om hem te helpen, maar het afkicken is een zwaar proces dat impact blijkt te hebben op het gehele gezin.



Superbad (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Mottola | Cast: Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, e.a. | Te zien op: Netflix
De scholieren Seth en Evan, twee enorme kneuzen, willen graag seks hebben voordat ze gaan studeren. Ze zien een kans wanneer ze worden uitgenodigd voor een groot examenfeest. De jongens hebben het gemunt op de meiden van hun dromen: Jules en Becca. Wanneer de twee samen met hun vriend Fogell drank proberen te kopen voor het feest, komt hun missie echter in gevaar.



NieuwsFilm

meest populair