3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Wrong Turn (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike P. Nelson | Cast: Matthew Modine, Charlotte Vega, Emma Dumont, e.a. | Te zien op: HBO Max
Zes vrienden besluiten op avontuur te gaan en een lange tocht te maken op een bekend wandelpad in de Appalachen. Wanneer ze op een gegeven moment per ongeluk een verkeerde afslag nemen, belanden ze in het leefgebied van een vijandige gemeenschap die al honderden jaren leeft in de bergen en geen geweld schuwt om haar voortbestaan te beschermen.



Escape Room: Tournament of Champions (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Robitel | Cast: Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis, e.a. | Te zien op: Prime Video
Nadat Zoey en Ben de levensgevaarlijke escape rooms wisten te overleven, besluiten ze de schimmige organisatie achter deze spelen te confronteren. Ze belanden echter in een serie nieuwe puzzelkamers met een aantal onbekenden. Pas als ze ontdekken wat ze met elkaar gemeen hebben, zien ze een kans om te overleven.



Nightmare Alley (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, e.a. | Te zien op: Disney+
Stanton Carlisle, een manipulatieve kermisartiest, is wanhopig op zoek naar een betere toekomst. Samen met een even sluwe als mysterieuze psychiater Lilith Ritter besluit hij rijke toeschouwers op te lichten. Hun doel is een rijke zakenman. Maar wat Carlisle zich niet realiseert, is dat Ritter nog gevaarlijker is dan hij.



NieuwsFilm

meest populair