'Daredevil'-actrice uit Netflix-serie definitief niet van de partij in 'Born Again'

'Daredevil'-actrice uit Netflix-serie definitief niet van de partij in 'Born Again'

Deborah Ann Woll is niet door Marvel gevraagd voor de aankomende Disney+-serie.

Deborah Ann Woll zal niet terugkeren als Karen Page in de Marvel-serie Daredevil: Born Again. Dat heeft de actrice onlangs bevestigd in een vraaggesprek op een fanbeurs.

De Marvel-series die voorheen op Netflix waren te zien, zoals Daredevil en Jessica Jones, werden door een andere tak van de superheldenstudio geproduceerd.

Verhuizing
Het was daardoor niet duidelijk of deze onderdeel uitmaakten van het grotere Marvel Cinematic Universe met helden als Iron Man en Captain Marvel.

Inmiddels is duidelijk dat dit wel het geval is. Zo zijn Charlie Cox en Vincent D'Onofrio inmiddels terug opgedoken als respectievelijk burgerwacht Daredevil en gangsterbaas Wilson Fisk in diverse Marvel-projecten.

Niet iedereen
Toch zal niet elk vertrouwd gezicht terugkeren. Een personage dat de fans zullen moeten missen is journaliste Karen Page, gespeeld door Deborah Ann Woll.

De actrice heeft meermaals aangegeven niet door Marvel te zijn benaderd voor Born Again, de nieuwe Daredevil-serie die de studio voor huisstreamingdienst Disney+ produceert.

Dankbaar
Vorig weekend bevestigde Woll dat nogmaals op een fanbeurs. "Ik vond het ontzettend cool om onderdeel uit te maken van die serie, zo in een uniek hoekje van het Marvel-universum".



De actrice: "Ik ben erg dankbaar voor de kans die ik heb gekregen, maar moet eerlijk zijn dat er geen plannen verder zijn voor mijn personage".

NieuwsFilm

meest populair