Een van de goorste en bloederigste films van vorig jaar is nu op streaming te vinden

'Bones and All' kijk je nu op Prime Video.


Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft deze week weer een heuse topfilm toegevoegd aan zijn catalogus: Bones and All. Deze roadmovie draait om twee tieners die een verlangen delen naar mensenvlees en elkaar.

Bones and All, die vorig jaar in de bioscopen heeft gedraaid, is een film van de bekroonde regisseur Luca Guadagnino. Eerder was hij onder meer verantwoordelijk voor de romantische hit Call Me by Your Name (2017).

Bijzondere combinatie
Deze film is een bijzondere combinatie van romantiek en horror. Tussen alle bloederige taferelen speelt zich namelijk een teder liefdesverhaal af tussen twee jonge mensen die kampen met een krankzinnige aandoening.

Bones and All werd warm onthaald door critici. Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft de prent een score van 82 procent met een gemiddelde beoordeling van een 7.4.


Bones and All (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Taylor Russell, Timothée Chalamet, Mark Rylance, e.a.
De achttienjarige Maren heeft een onstilbaar verlangen naar mensenvlees. Na het zoveelste incident, heeft haar vader er genoeg van. Vanaf dan staat ze er alleen voor. Tijdens haar reis door Amerika ontdekt ze dat er meer mensen zoals zij zijn. Ze ontmoet onder meer de eigenaardige Sully en de jonge Lee. Met die laatste ontwikkelt ze een intieme relatie.Interesse in deze film? Je kunt Bones and All eventueel hier direct vinden op Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair