Meest bekritiseerde maffiafilm scoort nu op Netflix met flink aangepaste versie

The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone in de Netflix Top 10.


Fans van de The Godfather-trilogie zullen blij zijn met Netflix. Sinds enkele dagen staat The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone op de streamer en dat is al wat mensen opgevallen. De 'recut' van The Godfather Part III staat namelijk in de Netflix Top 10.

Francis Ford Coppola's The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone verscheen eind 2020 als eerbetoon aan de 30e verjaardag van de originele film die vaak werd bekritiseerd. De film zou volgens velen niet in de schaduw van de eerste twee films mogen staan.

Prima ontvangen
De 'recut' werd sterk ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat Coda op 86 procent na 58 recensies en ook het publiek is positief gezien de Audience Score van 81 procent.

"The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone trekt het publiek terug in Francis Ford Coppola's epische gangster-saga met een vers - zij het enigszins - bewerkte versie van het laatste deel," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone graag zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


In deze bewerkte versie van het epische laatste deel in de Godfather-serie probeert Michael Corleone zijn familie uit de maffia te halen en zijn zakenimperium te legitimeren.

NieuwsFilm

meest populair