3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.


HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Cabin in the Woods (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Drew Goddard | Cast: Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, e.a. | Kijk direct
Curt gaat samen met vier vrienden een weekendje vakantievieren in een afgelegen boshut. Communicatie met de buitenwereld is zo goed als onmogelijk. Dan ontdekken ze een bizarre kelder. Dana leest een stuk uit een oud dagboek voor en roept zo een hoop dood en verderf op de groep af. De vrienden moeten vechten voor hun leven tegen ongekend kwaad.Sully (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Tom Hanks, Laura Linney, Aaron Eckhart, e.a. | Kijk direct
15 januari 2019. Kort nadat gezagvoerder Chesley Sullenberger, bijgenaamd Sully, en copiloot Jeff Skiles met hun Airbus 320 zijn opgestegen, vliegen vogels in de motoren, waardoor deze uitvallen. Ze zien geen andere optie dan het vliegtuig laten landen op de Hudson River. Dat doen ze met succes, maar toch worden de helden later onderworpen aan een kritisch onderzoek.A Star Is Born (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliot, e.a. | Kijk direct
Countryzanger Jackson Maine belandt na een optreden in een bar waar hij betoverd raakt door het gezang van serveerster Ally Campano. Hij is zo onder de indruk van haar talent dat hij haar meevraagt op tour. Campano groeit al snel uit tot een sensatie. Ondertussen raakt Maine zelf steeds verder aan de grond door zijn drankverslaving.NieuwsFilm

meest populair