Tom Holland kiest zijn favoriete 'Spider-Man'-film en het is een andere dan je denkt

Niet een Spider-Man film waarin hij zelf te zien is.


Spider-Man is op dit moment hot. De animatiefilm Spider-Man: Across The Spider-Verse doet het namelijk erg sterk tijdens de eerste dagen na de release. De "live action-Spider-Man" laat nu weten wat zijn favoriete Spider-Man film is.

Uiteraard hebben we het dan over Tom Holland, de acteur die sinds 2016 de Peter Parker alias Spider-Man speelt in het Marvel Cinematic Universe. In gesprek met The Associated Press verklapte hij welke Spider-Man film hij het beste vindt.

Spider-Verse
Verrassend genoeg kiest hij niet voor een van zijn eigen films die alle drie sterk werden ontvangen. Hij kiest namelijk voor Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018.

"Ik denk dat de eerste Spider-Verse-film de beste Spider-Man-film is die ooit is gemaakt. Ik ben zo trots op alle betrokkenen. Amy Pascal is als mijn moeder. Ik zou met haar willen daten, maar ik kon niet. Ik ben hier aan het werk," aldus de grappende Holland.

Slimme promotie?
Hier voegde de Brit aan toe: "Maar ik ben ongelooflijk trots op ze. Ik kijk uit naar de tweede. Ik weet zeker dat de film aan alle verwachtingen zal voldoen, en ik kan niet wachten om de film te zien."


In een ander gesprek liet Holland weten hoe het ervoor staat met Spider-Man 4 die ook nog moet verschijnen.NieuwsFilm

meest populair