Flitsende nieuwe beelden uit 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'

De film krijgt volgende maand een release


Volgende maand krijgt Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One zijn langverwachte release. Fans van de franchise staan te trappelen om Hollywoodster Tom Cruise de gekste stunts te zien uitvoeren. Nieuwe beelden lijken te bevestigen dat het een met actie beladen film zal worden

Alhoewel de release van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One erg dichtbij is, is er nog niet veel bekend omtrent het plot. Volgende de officiële synopsis moeten Ethan Hunt en het IMF-team een gevaarlijk wapen zien te vinden voordat het in de verkeerde handen valt.

IMAX
Gisteren kwam het nieuws dat hoofdrolspeler Tom Cruise furieus zou zijn over het feit dat Christopher Nolan's Oppenheimer alle IMAX-zalen in de United States heeft volgeboekt.

De grootschalige release van Oppenheimer in de IMAX-zalen zal betekenen dat de nieuwste Mission: Impossible-film het vooral zal moeten doen met reguliere bioscoopschermen. Nieuwe beelden van de actiefilm lijken echter aan te tonen dat dit niet de pret zal doen bederven.

Nieuwe Clip
In een nieuwe clip, gereleased tijdens de Amerikaanse NBA-finale, kreeg het publiek nieuwe beelden van de film van regisseur Christopher McQuarrie voorgeschoteld. Naast Tom Cruise krijgen we ook andere bekenden gezichten te zien.Meerdere acteurs uit de franchise zijn wederom van de partij. Zo keren Simon Pegg, Ving Rhames en Rebecca Ferguson terug in hun rollen. Ook maakt MCU-actrice Pom Klementieff haar debuut in de franchise. Laatstgenoemde kreeg tijdens de voorvertoningen veel lof voor haar acteerprestatie.Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One is vanaf 12 juli te zien in de bioscoop. Check de trailer hieronder:NieuwsFilm

meest populair