'Transformers'-ster Shia LaBeouf maakt een ongetwijfeld stevige film over Auschwitz

De acteur lijkt bezig te zijn met een comeback


Acteur Shia LaBeouf is de afgelopen jaren meerdere malen negatief in het nieuws gekomen. Zo werd de acteur aangeklaagd wegens fysiek en mentaal misbruik en kampte hij met een alcoholverslaving. Toch lijkt de acteur zijn carrière weer op de ritten te willen krijgen, en is hij momenteel bezig met een opmerkelijke film.

Na de meerdere controverses omtrent het tumultueuze leven van LaBeouf lastte de acteur een acteerpauze in. De Hollywoodster is nu al een paar jaar nuchter en maakte vorig jaar zijn comeback met het matig ontvangen Padre Pio.

Auschwitz
Regisseur Abel Ferrara, die vaker met LaBeouf samenwerkte en ook de regie van Padre Pio op zich nam, vertelt tegen nieuwsoutlet The Film Stage dat de acteur bezig is met het scenario van een film over concentratiekamp Auschwitz.

"Hij [LaBeouf] is weer aan het werk. We zijn samen bezig aan een nieuwe film, hij is bezig met een script over Auschwitz. We denken het te gaan verfilmen", aldus de regisseur.

Megalopolis
Langzamerhand lijkt LaBeouf de draad dus weer op te pakken. Zo is de acteur is te zien het het passie-project van The Godfather-regisseur Francis Ford Coppola getiteld Megalopolis.Wanneer de Auschwitz-film van LaBeouf en Ferrara uit zal komen is nog maar de vraag. Gezien het script momenteel in ontwikkeling is, lijkt het erop dat een release nog even kan duren.NieuwsFilm

meest populair