3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.


Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The School for Good and Evil (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feige | Cast: Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Charlize Theron, e.a. | Kijk direct
Sophie wil al heel haar leven prinses worden en hoopt naar een magische school te mogen voor toekomstige sprookjeshelden en slechteriken. Die wens komt uit, maar niet helemaal: Sophie wordt namelijk bij de verkeerde afdeling ingedeeld. Haar beste vriendin Agatha belandt wél bij de afdeling voor helden. Ook zij is niet blij. Door deze indeling komt hun band op het spel te staan.Spiderhead (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, e.a. | Kijk direct
In de nabije toekomst krijgen inzittenden van een gevangenencomplex de kans om de duur van hun vonnis te verlagen door deel te nemen aan een experimenteel onderzoek. De gevangenen krijgen medicatie toegediend en moeten deelnemen aan verschillende tests. Jeff trekt zich al snel het lot van zijn medegevangene Lizzy aan en probeert haar te redden van de onderzoekers.Fear (1996)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Foley | Cast: Reese Witherspoon, Mark Wahlberg, Alyssa Milano, e.a. | Kijk direct
De zestienjarige Nicole, een keurige meid, gaat met haar beste vriendin naar een feestje en ontmoet daar de even knappe als geheimzinnige David. Haar vader heeft direct door dat het foute boel is. Wanneer Nicole het later met David uitmaakt, blijkt hij nog gelijk te hebben ook. Het ooit zo charmante vriendje verandert in een moordlustig monster.NieuwsFilm

meest populair