Netflix pakt binnenkort uit met deze leuke feelgoodfilm

Wil, de zingende krokodil, komt deze maand nog naar de streamingdienst.


Netflix pakt binnenkort uit met een heuse feelgoodfilm voor heel de familie: Lyle, Lyle, Crocodile. Deze prent, die in Nederland onder de titel Wil de Krokodil is verschenen, draait om - je zou het niet verwachten - een bijzondere krokodil.

Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft Lyle, Lyle, Crocodile een mooie score van 72 procent met een gemiddelde beoordeling van een 6.1.

Muziek en lachen
Recensenten schrijven dat deze prent, die is gebaseerd op een gelijknamig kinderboek, een prima kinderfilm is. De film bevat liedjes en een nodige dosis humor.

Lyle, Lyle, Crocodile kijk je vanaf dinsdag 20 juni op Netflix.

Lyle, Lyle, Crocodile (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Gordon en Will Speck | Cast: Shawn Mendes, Winslow Fegley, Javier Bardem, e.a.
De familie van Josh is net naar New York verhuist. Hij kan maar moeilijk wennen aan deze nieuwe stad. Dat verandert allemaal wanneer hij op zolder iets bijzonders ontdekt: de zingende krokodil Wil. Dat is eerst even schrikken, maar al snel leren Josh en zijn ouders van hun bijzondere huisgenoot te houden. Helaas voelt hun knorrige buurman niet hetzelfde.Een melding ontvangen op de dag dat Lyle, Lyle, Crocodile aan de catalogus van Netflix wordt toegevoegd? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair