Deze 3 films op Netflix zijn absoluut de moeite waard

Deze 3 films op Netflix zijn absoluut de moeite waard

Films om even bij stil te staan.

Er staan opvallend veel dramafilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie prachtige dramafilms die je op de streamingdienst vindt.

Mixed by Erry

Regie: Sydney Sibilia | Hoofdrollen: Fabrizio Gifuni, Salvatore Striano, Giuseppe Arena | Kijk nu



Een aankomende DJ en zijn twee broers, smokkelen eigenhandig gecreëerde mixtapes het Napels van de jaren '80 binnen. Tot hun eigen verbazing groeien ze uit tot invloedrijke platenproducenten, waardoor ze het doelwit worden van justitie.

Darkest Hour

Regie: Joe Wright | Hoofdrollen: Lily James, Gary Oldman, Kristin Scott Thomas | Kijk nu



Darkest Hour speelt zich af in 1940, op het moment dat Churchill de ambt van premier pas een paar dagen bekleedde. Groot-Brittannië werd hevig bedreigd door de Duitsers en de toekomst voorspelde weinig goeds. Er zat voor Churchill weinig anders op dan mee te werken met Hitler, maar zoals we allemaal weten liep dit toch anders af.

Stand by Me

Regie: Rob Reiner | Hoofdrollen: Kiefer Sutherland, Richard Dreyfuss, River Phoenix | Kijk nu



Vier vrienden met uiteenlopende karakters worden langzaam volwassen. Ze slijten hun dagen in een saai stadje. Als ze horen dat 30 kilometer verderop een lijk is ontdekt, zijn ze meteen nieuwsgierig en willen de intrigerende vondst met eigen ogen gaan bekijken. Een lokale tienerbende dreigt roet in het eten te gooien.

NieuwsFilm

meest populair