3 ijzersterke arthouse-films op Netflix om direct te kijken

3 ijzersterke arthouse-films op Netflix om direct te kijken

Filmhuisfilms om van te genieten.

Naast Hollywood-films staan er op Netflix ook een heleboel goede filmhuis-films waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Hieronder drie prachtige arthouse-films die absoluut de moeite waard zijn.

I Don't Feel At Home In This World Anymore

Regie: Macon Blair | Hoofdrollen: Elijah Wood, Melanie Lynskey, Macon Blair | Kijk nu



Ruth is een depressieve verpleegassistente. Wanneer dieven in haar huis breken en iets kostbaars stelen, ontdekt ze een nieuw doel in het leven: het opsporen van de daders. Ruth wordt hierbij vergezeld door haar vervelende, martial-arts-liefhebbende buurman Tony. De twee ontdekken al snel dat ze buiten hun terrein zijn en het opnemen tegen een groep gevaarlijke criminelen.

Tramps

Regie: Adam Leon | Hoofdrollen: Callum Turner, Margaret Colin, Mike Birbiglia | Kijk nu



Het lijkt allemaal zo simpel: maak kennis met de chauffeur, rij samen naar de ontmoetingsplek en verwissel de ene koffer met de andere. Maar Danny maakt een fout en hij en z'n chauffeur Ellie komen terecht in een krankzinnig avontuur waarbij ze heel New York door moeten ploegen om Danny's fout recht te zetten.

They Have Escaped

Regie: J.-P. Valkeapää | Hoofdrollen: Roosa Söderholm, Pelle Heikkilä, Petteri Pennilä | Kijk nu



Nadat ze zijn weggelopen uit een opvanghuis, beleven twee jonge buitenbeentjes samen een surrealistisch, primordiaal avontuur.

NieuwsFilm

meest populair