3 steengoede oorlogsfilms op Netflix om direct aan te zetten

3 steengoede oorlogsfilms op Netflix om direct aan te zetten

Deze oorlogsfilms staan gewoon op Netflix.

Op Netflix vind je veel oorlogsfilms. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie uiteenlopende titels werden netjes ontvangen. Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Blood & Gold

Regie: Peter Thorwarth | Hoofdrollen: Alexander Scheer, Robert Maaser, Stephan Grossmann | Kijk nu



Het zijn de nadagen van de Tweede Wereldoorlog. Een Duitse soldaat die gedeserteerd is wil nu op zoek gaan naar zijn dochter en dus zo snel als mogelijk terugkeren naar huis. Hij raakt echter verwikkeld in een strijd met troepen van de Schutzstaffel, die op zoek zijn naar een verborgen joodse schat, bestaande uit goud.

Sobibor

Regie: Konstantin Khabensky | Hoofdrollen: Christopher Lambert, Konstantin Khabensky, Felice Jankell | Kijk nu



Alexander Pechersky besloot het onmogelijke te doen: een opstand te organiseren in concentratiekamp Sobibor. Deze film draait om het lot van al die mensen die hieraan deelnamen.

Robbing Mussolini

Regie: Renato De Maria | Hoofdrollen: Filippo Timi, Tommaso Ragno, Isabella Ferrari | Kijk nu



Milaan, 1945. Midden in de Tweede Wereldoorlog ligt de stad in puin. In de chaos van de oorlog is Isola de koning van de zwarte markt geworden. Overleven is zijn enige doel. Met zijn mannen onderschept Isola een gecodeerd bericht en ontdekt dat Benito Mussolini zijn immense schat in Milaan heeft verstopt, terwijl hij wacht om naar Zwitserland te ontsnappen en zodoende aan de galg kan ontkomen. Isola kan de kans van zijn leven, de meest ambitieuze roofoverval uit de geschiedenis, niet voorbij laten gaan en besluit daarom een groepje ongure types op te richten om de legendarische schat te stelen.

NieuwsFilm

meest populair