Kim Feenstra showt mooie vriendin: "Hoe cute?"

Kim Feenstra showt mooie vriendin: "Hoe cute?"

Samen met Sissy op de foto op Insta.

Kim Feenstra heeft het de afgelopen periode weer drukker, lijkt het. Ze mocht zich de afgelopen weken bezig houden met heel wat mooie dames. Ze is namelijk de voorzitter van de jaarlijkse FHM500-verkiezing.

De winnaar uit 2016 zag uiteindelijk Romy Monteiro de titel voor 2023 pakken. Ze is de opvolger van Abbey Hoes, Monica Geuze, Sylvana IJsselmuiden en Jessie Jazz Vuijk.

Acteren: af en toe
De in Groningen geboren Kim zien we dit jaar waarschijnlijk voorbij komen in de film [i]Out of Vengeance. Of de actie-/misdaadfilm van schrijver/regisseur/acteur Salar Zarza in de Nederlandse bioscopen belandt, is niet duidelijk. In de States zou de film op 23 september uitkomen.

Kim speelt de rol van Anna Cole en de film gaat over de veteraan Alan Barnas die in een gevecht tussen twee Europese drugskartels belandt. Hij besluit het heft in eigen handen te nemen als de politie er niet in slaagt een moord op te lossen.

Sissy
Nu zien we Kim op Instagram op een foto met de "gekke Sissy", aldus Kim zelf. "Bij de FHM500 award uitreiking. Samen met deze gekke Sissy. Die er altijd bij is. Of ik nou een award win of hem mag uitreiken. En hoe cute is haar jurkje? I love you rupsenzus @ruubsterj."



NieuwsFilm

meest populair