3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Menu (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Mylod | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, e.a. | Te zien op: HBO Max
Tyler, een echte foodie, en zijn partner Margot reizen af naar een exclusief restaurant op een afgelegen eiland. Daar worden zij en de andere gasten getrakteerd op een bijzonder menu van de beroemde chef Slowik. Al snel neemt de avond een krankzinnige wending, waarbij iedereen in gevaar blijkt.



Stowaway (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Penna | Cast: Anna Kendrick, Shamier Anderson, Toni Collette, e.a. | Te zien op: Netflix
De driekoppige bemanning van een Hyperion-ruimteschip onder leiding van commandant Marina Barnett is onderweg naar Mars. Daar bereidt de mensheid een kolonie voor. Kort na vertrekt, merken de astronauten dat er stiekem een man aan boord is gekropen. Zijn aanwezigheid zorgt voor levensbedreigende problemen. Aan Barnett om haar bemanning veilig naar de rode planeet te brengen.



Fight Club (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, e.a. | Te zien op: Disney+ / Prime Video
Jack, een maatschappelijk ontwortelde schade-expert, ontmoet in het vliegtuig de nog vreemdere zeepverkoper Tyler, die in de kelder van een nachtclub vechtbijeenkomsten blijkt te organiseren voor mannen. Zelfdestructie om vrij te zijn, noemt hij het. Langzaamaan wordt Jack steeds verder in de wereld van Tyler meegezogen.



NieuwsFilm

meest populair