Waarom 'Sicario 2' zoveel zwakker is dan 'Sicario' volgens hoofdrolspeler Josh Brolin

De acteur heeft een duidelijke verklaring.


Topregisseur Denis Villeneuve heeft de laatste jaren veel geliefde films uitgebracht. Denk hierbij aan Dune, Blade Runner 2049 en Sicario. De laatste kreeg in 2018 een vervolg van regisseur Stefano Sillima en werd een stuk minder goed ontvangen dan het eerste deel. Hoofdrolspeler Josh Brolin deelt zijn mening over de film.

Sicario: Day of the Soldado was geen regelrechte flop, maar het verschil qua kwaliteit met de eerste film was voor velen wel te merken.

Verklaring
Brolin was onlangs te gast bij de podcast van de legendarische cameraman Roger Deakins. Brolin vertelde het volgende over de twee films:

"Stefano Sillima deed de tweede. Voor wat het is, en ik zou dit in Stefano's gezicht zeggen, het is een grotere reikwijdte en meer actie, voor wat het is, het is geweldig. Maar er is iets heel speciaals aan Sicario, er is iets stillers en er is iets intelligenter in hoe het ontrafelt."

Vervolg
Ondanks het matige ontvangst van Sicario: Day of the Soldado en het feit dat men het sowieso al vreemd vond dat Sicario een vervolg zou krijgen, werd een plan voor een derde film genaamd Sicario: Capos in 2021 aangekondigd.


Of deze film er ook daadwerkelijk van gaat komen, is momenteel niet bekend. Brolin is binnenkort te zien in Dune: Part II, zijn derde samenwerking met Denis Villeneuve.

NieuwsFilm

meest populair