Blue Beetle: nieuwe DC-superheld krijgt een close-up, en mogelijk veel meer films

Zien we Blue Beetle straks met de Justice League?


DC trapte dit jaar nogal matig af met de geflopte Shazam! Fury of the Gods. Het lijkt er momenteel op dat The Flash weer eens een hit kan gaan worden voor DC, maar kan Blue Beetle dit potentiële momentum wel voortzetten?

Hoofdrolspeler Xolo Maridueña is dolenthousiast over de potentie van zijn nieuwe film en heeft een optimistische blik op zijn toekomst in het DC-universum van nieuwe studiobazen James Gunn en Peter Safran.

Vol vertrouwen
In een exclusief interview met Empire Magazine vertelde Maridueña het volgende over de potentie voor vervolgen of crossovers:

"Als we één film of een trilogie krijgen en dit verdomme in de Justice League-shit stoppen, zijn we klaar voor de hele negen. Voor mij en Angel [Manuel Soto, regisseur] en het team hebben we een kick gegeven met deze film. Het hangt gewoon van de cijfers af."

Potentie
Blue Beetle zou oorspronkelijk exclusief op HBO Max verschijnen. Dit was ook het geval met Evil Dead Rise, maar de nieuwe leiding van Warner Bros. Discovery zag veel meer potentie in de film en besloot het uit te brengen in de bioscoop.


Evil Dead Rise bleek uiteindelijk ook een ware hit te zijn. Of dit ook het geval is met Blue Beetle en we het personage nog vaak gaan zien in de toekomst, is nog maar de vraag. We komen erachter op 17 augustus wanneer de film in de Nederlandse bioscoop verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair