Sylvie Meis is steeds meer een barbiepop: herken je haar nog?

Ze heeft opeens helemaal platinablond haar.

Door redactie
De Nederlandse 'diva' Sylvie Meis lijkt op Instagram tegenwoordig steeds meer een barbiepop dan op een levende personality. En dat levert vaak mooie plaatjes op van 'La Meis'.

Als we op de IMDb spieken, dan zien we dat Sylvie nog steeds geen hernieuwde plannen heeft om haar talenten in een film of serie te laten zien. De ster uit onder meer Pista! en Costa! was in 2019 voor het laatst te zien in een film, namelijk als Direktorin Himmelmann in Misfit.

Barbiepop?
Het is natuurlijk aan iedereen zelf om te beoordelen of Sylvie ondertussen een halve barbiepop is, maar een nieuwe fotoreeks doet wel een beetje denken aan de bekende blonde speelgoedpop, binnenkort in een bioscoopfilm gespeeld door Margot Robbie.

Sylvie is op de foto gegaan nadat Florian Ferino, een bekende in het wereldje, haar een flinke restyle heeft gegeven. Ze heeft weinig natuurlijk ogend haar en andere make-up op dan we van Sylvie gewend zijn.

Platinablond
Bekijk de foto's van Sylvie via onderstaande link. Je ziet haar ook in een soort hippe tuinbroek 📸 die we duidelijk liever zien dan de 'originele' variant. De foto's werden gemaakt door Kathleen Springer.
NieuwsFilm

meest populair