Slechts één personage is in alle 'Spider-Man'-films en universa hetzelfde

En dit personage zie je ook in de live-actionfilms terug.


Dit weekend verscheen Spider-Man: Across the Spider-Verse in de bioscopen. Daarin zijn een hoop personages uit het Marvel-universum te zien. Slechts één personage is in alle 'Spider-Man'-films en -universa echter hetzelfde.

Across the Spider-Verse wordt nu al door critici en fans omschreven als een van de beste animatie- én superheldenfilms ooit.

Multiversum
De animiatieprent pakt het verhaal van het eerste deel op en duikt dieper in het multiversum. Er bestaan in de Marvel-wereld haast oneindig universa met allemaal een Spider-Man.

Hoewel er een hoop verschillen zijn tussen die werelden, is er ook een duidelijke overeenkomst, zo is J. Jonah Jameson in elk universum aanwezig.

Sensatiemaker
JJJ, een sensatiejournalist, heeft een enorme hekel aan Spider-Man en is tot alles bereid om de superheld te ontmaskeren en besmeuren.

In elk universum wordt dit personage door dezelfde acteur gespeeld: JK Simmons.

Terugkeer
Simmons speelde dit personage voor het eerst in de Spider-Man-films van regisseur Sam Raimi. Ook speelde hij een alternatieve versie in No Way Home.Voor Across the Spider-Verse keerde hij dus terug om de stem van JJJ in te spreken. Zijn personage is te zien in meerdere universa. Dit tot groot genoegen van de fans.

NieuwsFilm

meest populair