Wees getuige van de bloedstollende trailer van 'Insidious: The Red Door'

Wees getuige van de bloedstollende trailer van 'Insidious: The Red Door'

Hoe verder je gaat, hoe enger de reis wordt.

Verdrongen trauma's uit het verleden duiken op in de bloedstollende trailer van Insidious: The Red Door.

Het vijfde deel van de 'Insidious'-franchise komt in juli uit en herintroduceert de Lambert-familie en de originele cast met o.a. Patrick Wilson, Ty Simpkins, Rose Byrne en Andrew Astor.

Wat verschuilt zich achter die rode deur?
"Om hun demonen voor eens en voor altijd tot rust te brengen, moeten Josh (Patrick Wilson) en Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit tevoren in 'The Further' wanen en geconfronteerd worden met het duistere verleden van hun familie."

"Snel komen ze erachter dat er in de voorbijgaande jaren een groot aantal nieuwe en meest gruwelijke verschrikkingen achter de rode deur verscholen zijn," aldus Sony Pictures.

Snakken naar adem
Bekijk de trailer hieronder en tril net zo hard als de scharnieren van de deur:



Zoals je ziet valt het kwaad letterlijk met de deur in huis, kijk je het recht in het rode slijmerige gezicht en is het snakken naar adem bij het CT-scan fragment.

We want Moore
Ondanks dat deze film het einde lijkt van het grote verhaal is er goed nieuws voor de fans van de franchise. Er komt namelijk een spin-off, genaamd Thread: An Insidious Tale met in de hoofdrol o.a. Mandy Moore en Kumail Nanjiani. Lees hier meer hierover.

Ook zo benieuwd naar de nieuwe en meest gruwelijke verschikkingen achter de rode deur? Bekijk Insidious: The Red Door dan vanaf 6 juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair