'The Expendables 4' krijgt eerste poster: "Ze sterven als ze dood zijn"

'The Expendables 4' krijgt eerste poster: "Ze sterven als ze dood zijn"

Grote namen op poster vol wapens en dood.

Later dit jaar in september verschijnt na jaren wachten een vierde films in de Expendables-franchise die in 2010 startte met de door Sylvester Stallone geregisseerde actiefilm The Expendables. De nieuwe Expend4bles moet de reeks nieuw leven in blazen.

Dat doet de film van regisseur Scott Waugh (6 Below, Need for Speed) met een aantal bekende namen uit de franchise, zoals Jason Statham als Lee Christmas, Dolph Lundgren als Gunner Jensen, Randy Couture als Toll Road en Stallone as Barney Ross.

Nieuwe Expendables
De cast wordt verrijkt met namen als Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Sheila Shah en Eddie Hall. Iko Uwais speelt de voornaamste schurk en Andy Garcia is een CIA-agent.

De synopsis past prima bij een jaren 80-actiefilm: "De Expendables raken betrokken bij een samenzwering die zal leiden tot een nucleair conflict tussen Rusland en de Verenigde Staten."

Poster en trailer
Hieronder zie je de eerste creatieve poster met veel namen, wapens en een schedel. Later vandaag verschijnt de trailer en vanaf 21 september is Expend4bles in de Nederlandse bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair