'Resident Evil: Death Island' zet helden tegenover enorme groep met zombies

De trailer zit vol spectaculaire avonturen!


Fans van Resident Evil opgelet! De nieuwste film Resident Evil: Death Island komt eraan en de epische trailer is inmiddels onthuld. Een bijzondere hereniging en een zombie-uitbraak staan wederom centraal.

Death Paradise is de vierde animatiefilm ontwikkeld door Capcom; de maker van Resident Evil. In de nieuwe trailer is te zien hoe alle originele Resident Evil-helden weer samenkomen.

Originele helden
Dit keer bestrijden de welbekende helden wereldwijd bioterrorisme en volgt daarmee direct het laatste deel op. Jill Valentine en Chris Redfield werken samen om te voorkomen dat nieuwe mutaties van het T-virus op de wereld worden losgelaten.

Ook is te zien dat de twee iconische helden samenwerken met Rebecca Chambers; een ondersteunend personage in de eerste game, maar die een regelrechte ster werd van de prequel.

Alcatraz
De originele helden slaan de handen ineen om het mysterie rondom Alcatraz op te lossen. Ze bundelen hun krachten om de dreiging tot een halt te roepen, maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.

De trailer ziet er weer uit alsof het een hit gaat worden voor Resident Evil-fans. Helaas moeten zij nog even geduld hebben, want op 25 juli is de film pas beschikbaar.NieuwsFilm

meest populair