De Ben Affleck-film 'Unstoppable' met zijn vrouw Jennifer Lopez is 'on hold' gezet

Helaas voor fans van het koppel!


De schrijversstaking in Hollywood is nog steeds in volle gang en veel films of series worden daardoor massaal uitgesteld. Ook het nieuwe project van koppel Ben Affleck en Jennifer Lopez wordt daardoor helaas tijdelijk 'on hold' gezet.

Na twintig jaar verschijnen liefjes Ben Affleck en Jennifer Lopez weer samen op het witte doek. Ditmaal in hun nieuwe film Unstoppable. Helaas moeten we nog langer wachten op het nieuwe project.

Uitstel
De schrijversstaking van de Writers Guild of America houdt Hollywood en haar filmproducties al weken in zijn greep. Veel projecten krijgen te maken met de gevolgen van de staking en moeten geloven aan uitstel.

Affleck heeft het filmen van Unstoppable daardoor tijdelijk stopgezet als reactie vanuit het bedrijf. De film wordt geproduceerd door Afflecks en Matt Damons maatschappij Artists Equity. Deadline meldt dat de productie afgelopen woensdag is stilgelegd.

Hervatting van productie
Wanneer het filmen weer wordt hervat is vooralsnog onduidelijk. Veel projecten zullen hervat worden zodra er meer beweging komt in de staking, maar dat lijkt nu nog erg ver weg.

NieuwsFilm

meest populair