Kim Feenstra in doorschijnend jurkje: "laat maar waaien"

Kim Feenstra in doorschijnend jurkje: "laat maar waaien"

De blondine ziet er echt weer top uit.

Het gaan weer richting de zomer en dat betekent dat heel wat mensen richting de zon gaan, vooral voor een week of twee vakantie. Kim Feenstra ging naar Ibiza, en dan voor een goed gelukte fotoshoot.

Kim was er verleden week en plaatste op haar Instagram een reeks foto's en video'tjes vanaf het feesteiland. We zien de voorbereiding en zelf een foto van het eindresultaat.

Actie in films en series?
We hoeven van Kim voorlopig niet zo heel veel te verwachten als het gaat om films en series. We zien haar waarschijnlijk nog dit jaar in de Engelstalige actiefilm Out for Vengeance van en met Salar Zarza.

Verder doet ze - als we op de IMDb mogen vertrouwen - even niet zoveel. Oh ja, we hebben natuurlijk nog de tv-reclame van het bekende sauzenmerk Remia: "Hebben we ook ketchup?"

Ibiza!
Wil je Kim in haar doorschijnende jurkje op Ibiza zien, check dan de foto's en beelden via onderstaande links. "Just let go. Let it flow, let it flow, let it flow........" schreef Kim bij een van de posts op Instagram. Oftewel, "laat maar waaien..."

NieuwsFilm

meest populair