Netflix verwijderalarm: deze blockbuster staat alleen nog vandaag op de streaminggigant!

Netflix verwijderalarm: deze blockbuster staat alleen nog vandaag op de streaminggigant!

Kijk 'Venom: Let There Be Carnage' dus snel!

Netflix voegt elke week weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook afscheid nemen van enkele projecten. Hier hoort ook een grote superheldenfilm bij.

Het gaat hier om de Spider-Man spin-off Venom: Let There Be Carnage. In deze blockbuster kruipt de geliefde acteur Tom Hardy wederom in de huid van Venom, nadat hij dit al eerder deed in het eerste deel in 2018.

Ontvangst
Ondanks het feit dat niet iedereen een even grote fan is van het origineel, deed deze het wel uitstekend aan de box-office. Wereldwijd bracht Venom maar liefst 856 miljoen dollar op. Niet zo heel gek dus, dat studio Sony het wel zag zitten om een vervolg te maken.

In 2021 was het dan zover. In Venom: Let There Be Carnage hebben Eddie Brock en Venom het lastig met hun stroeve relatie, maar de twee zullen toch echt moeten samenwerken om de seriemoordenaar Cletus Kasady (Woody Harrelson) te kunnen stoppen, al helemaal aangezien hij ook gebruik maakt van een nieuwe buitenaardse symbiont.

Bekijk de trailer hieronder.



Mocht je geen plannen hebben voor vanavond, dan is het misschien wel een goed idee om Let There Be Carnage te kijken. De blockbuster zal morgen namelijk al niet meer op Netflix te zien zijn, dus dit is je laatste kans!

NieuwsFilm

meest populair