Tom Holland komt weer met nieuwe details over mogelijk meer 'Spider-Man' avonturen

Tom Holland komt weer met nieuwe details over mogelijk meer 'Spider-Man' avonturen

Hij wil best wel de mentor van Miles Morales worden.

Een lange tijd leek het erop dat Tom Holland niet zou terugkeren als Spider-Man en dat No Way Home misschien wel zijn laatste film zou zijn geweest. Toch komen er de laatste tijd weer vaker berichten langs dat hij misschien toch wel doorgaat. Nu is het weer raak.

In recente maanden werd bekend gemaakt dat Marvel eigenlijk toch wel graag wil doorgaan met Holland en hem wil laten opduiken in Avengers: The Kang Dynasty. Holland zelf zei nog niet zo heel lang geleden dat er inderdaad nieuwe gesprekken plaatsvinden, maar nu is er weer meer informatie.

Interview
Tijdens een recent interview om een van zijn projecten in het zonnetje te zetten zei Holland het volgende: "Ik weet niet of het er van komt, volgens mij weet niemand dat op dit moment zeker. Het lijkt echter wel de goede kant op te gaan. We kunnen nu alleen maar afwachten".

Wel laat de hoofdrolspeler weten dat als ze doorgaan het dan wel weer een sterk verhaal moet zijn: "De nieuwe film moet wel even goed zijn als de derde, ander dan heeft het niet veel zin".

Mentor
Holland liet wel ook nog even weten wat hij leuk zou vinden om te laten zien en waar een nieuwe Spider-Man over zou kunnen gaan. Zo eindigt hij door te zeggen: "Ik zou het echt super gaaf vinden als ik het stokje over kan dragen aan Miles Morales".

"Ik weet of we Miles Morales zomaar in een live-action Spider-Man film kunnen laten opduiken. Hoe dat zou gaan weet ik niet, maar als me dat gevraagd zou worden zou ik geen seconde twijfelen!"

NieuwsFilm

meest populair