Duivelsmooie Megan Fox laat de harten van die hard-gamers sneller kloppen

Duivelsmooie Megan Fox laat de harten van die hard-gamers sneller kloppen

Weer eens een spannend filmpje op haar Instagram-pagina.

Enige tijd lang was Megan Fox niet meer te bekennen op sociale media. Dit had voornamelijk met het feit te maken dat ze niet meer samen is met Machine Gun Kelly en even wat tijd voor zichzelf wilde nemen. Nu is ze toch wel echt terug.

De actrice, o.a. bekend van blockbusters als Transformers en Teenage Mutant Ninja Turtles, deelde voorheen wel vaker spannende en pikante kiekjes en filmpjes op haar Instagram-account. Nu pakt ze de draad weer op.

Comeback
De bloedmooie Fox verwijderde al haar berichten, maar twee weken geleden verraste ze haar volgers weer op enkele kiekjes. Drie dagen geleden kwam ze weer met enkele foto's waarin ze enkel en alleen een zeer strakke bikini aanheeft.

Hoewel ze dus enige weken niet op Instagram was te zien, is ze nog steeds behoorlijk populair. Fox heeft namelijk meer dan 21 miljoen volgers en daar maakt Diablo V nu gebruik van. De bekende gamefranchise heeft de actrice weten te strikken voor een reclame, die zij zelf deelt op haar pagina.

Spotje
In de reclame staat de roodharige Fox in een kerkhof en heeft ze het over Diablo. Misschien zullen de meeste mensen echter meer letten op de bloedmooie actrice dan wat ze te zeggen heeft, want eerlijk is eerlijk, ze ziet er weer eens geweldig uit.

Oordeel zelf maar met het filmpje dat hier te bekijken is.

NieuwsFilm

meest populair