Kijk 'Oppenheimer' op "het grootste f*cking scherm mogelijk" is het advies van Cillian Murphy

Kijk 'Oppenheimer' op "het grootste f*cking scherm mogelijk" is het advies van Cillian Murphy

En dat moet hij niet alleen van de studio zeggen.

Acteur Cillian Murphy (Peaky Blinders) roept iedereen op om Oppenheimer, de aankomende film die hij met regisseur Christopher Nolan (Tenet) heeft gemaakt, op een zo groot mogelijk scherm te gaan kijken. Dat doet hij in een interview met Empire.

Deze film draait om J. Robert Oppenheimer, gespeeld door Murphy. Hij is de man die samen met een team van wetenschappers werkte aan de ontwikkeling van de eerste atoombom tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Bioscoopervaring
Nolan heeft Oppenheimer volledig opgenomen met IMAX-camera's. Ook heeft studio Universal Pictures een deal weten te sluiten met de bioscoopsector waardoor de prent langer dan normaal in de IMAX-zalen te zien zal zijn.

Volgens Murphy is het dan ook waardevol om de film in de bios te gaan kijken. "Het is essentieel om deze film in de bioscoop te bekijken", benadrukt hij. "En ja, ik weet dat ik dat ook van de studio moet zeggen".

Hoe groter, hoe beter
De acteur raadt iedereen aan om Oppenheimer op een zo groot mogelijk bioscoopscherm te bekijken.

"Je moet hem op het grootst mogelijke scherm kijken", zegt hij. "Geloof me, er zitten scènes in deze film die je ledematen er letterlijk zullen laten afblazen".



NieuwsFilm

meest populair