Elliot Page: "ik had iedere dag seks met collega" tijdens opnames 'Juno'

Elliot Page: "ik had iedere dag seks met collega" tijdens opnames 'Juno'

Page laat zich erover uit in de autobiografie 'Pageboy'.

Elliot Page heeft al in heel wat grote films gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Inception en Juno. Tijdens de opnames van de laatstgenoemde film had Page wel een hele speciale relatie met een andere actrice.

Page komt nu met zijn eigen memoires, genaamd Pageboy. Hierin heeft hij het ook over de seksuele relatie die hij had met Olivia Thirbly, die in Juno was te zien als Leah, de beste vriendin van Juno. Volgens Page was er zoveel chemie tussen de twee dat ze enorm veel seks hadden op de set.

Verhaal
Zo schijft Page: "Ik weet nog de eerste keer dat ik Olivia Thirlby zag. Zij keek me aan en zei: "Ik voel met echt tot jou aangetrokken". Ik zei: "Uh, ik voel me ook enorm tot jou aangetrokken". Toen begonnen we te zoenen. Vanaf dat moment hadden we echt altijd voortdurend seks".

"In haar hotelkamer, in onze trailers op het werk, zelfs in een klein privé-kamertje in een restaurant. We dachten dat we subtiel waren, maar dat waren we allesbehalve... Het heeft me echter wel enorm geholpen om me niet meer te schamen. Mede dankzij haar wilde ik me niet langer ellendig voelen over wie ik ben".

Film
Dat niet alleen. Ook heeft Juno Page enorm geholpen: "Ironisch gezien was het spelen van een zwangere tiener een van de eerste keren dat ik me enigszins autonoom voelde op een set. Ik droeg dan wel een nep buik maar ik werd niet geseksualiseerd. Voor mij is 'Juno' een symbool voor wat mogelijk is zonder je in een hokje te plaatsen".

Bekijk hieronder nogmaals de trailer van de film.



NieuwsFilm

meest populair