Vette nieuwe 'motion posters' voor DC-film 'Blue Beetle'

Vette nieuwe 'motion posters' voor DC-film 'Blue Beetle'

De promotie van de nieuwe superheldenfilm wordt flink opgevoerd.

Met nog maar dik twee maanden te gaan tot de release van DC-superheldenfilm Blue Beetle, wordt de promotie van de film flink opgevord.

Vandaag zijn er een aantal vette nieuwe 'motion posters', ofwel bewegende posters, voor de film vrijgegeven via het Twitter-account van de film.

Held tegen wil en dank
De posters werden vrijgegeven met de zin 'Jamie Reyes is een superheld tegen wil en dank'. Met daarbij de releasedatum van 18 augustus a.s. Je kunt de motion posters hieronder checken.

In de film zien we Xolo Maridueña als Jaime Reyes, alias DC-held Blue Beetle. Angel Manuel Soto regisseerde de film en het is de de eerste keer dat een Latino-acteur de hoofdrol speelt in een superheldenfilm. Susan Sarandon speelt de schurk.

Eerste Latino-held
Het plot volgt het titelpersonage terwijl hij een buitenaardse scarabee ontdekt die zijn leven voor altijd verandert. Bovendien zal Blue Beetle de eerste DC-film zijn die uitkomt na de recente reset van het DC Universe met The Flash.



Andere acteurs die Blue Beetle bevolken zijn Adriana Barraza (als Jaime's oma Nana), Damian Alcazar (als Jaime's vader Alberto), Elpidia Carrillo (als Jaime's moeder Bianca), Belissa Escobedo (als Jaime's zus Milagro), George Lopez (als Jaime's oom Rudy) en Raoul Max Trujillo (als schurk Carapax).

Heelhuids
Blue Beetle geldt als een van de enige films die de Warner Bros. en Discovery fusie heelhuids heeft overleefd. De film Batgirl werd bijvoorbeeld volledig in de prullenbak gegooid.


Of Warner Bros. hier goed aan gedaan, gaan we merken in augustus, als de film verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair