Nick Fury is een voortvluchtige in nieuwe trailer 'Secret Invasion' van Marvel Studios

Nick Fury is een voortvluchtige in nieuwe trailer 'Secret Invasion' van Marvel Studios

Geen backup, alleen Fury.

Over een paar weken is het zover: Secret Invasion, de gloednieuwe serie van Marvel Studios, gaat eindelijk in première op Disney+. De serie legt eindelijk de focus op Samuel L. Jackson's geliefde Nick Fury. Een nieuwe trailer benadrukt dit.

De serie ziet er compleet anders uit dan de andere Marvel-series op Disney+ en lijkt qua stijl een soort spionagethriller.

Details
In de serie is het aan Nick Fury om de aanstaande invasie van een vertakking van de Skrulls in de hoogste kringen van het Marvel-universum tegen te houden. Hoewel hij voor deze missie geen hulp van zijn Avengers-vrienden kan gebruiken, zullen Talos, Maria Hill en Everett Ross hem bijstaan in de strijd tegen de Skrulls.

Ook maken we kennis met een aantal nieuwe gezichten in Secret Invasion. Topactrices Olivia Colman (The Favourite) en Emilia Clarke (Game of Thrones) maken hun MCU-debuut als Sonya Falsworth en G'iah.

Bijna te zien
Hieronder bekijk je de desbetreffende trailer van de geanticipeerde serie. Tot nu toe is niet elke Marvel-serie op Disney+ met even veel lof ontvangen door fans en critici. Secret Invasion zou hier zomaar verandering in kunnen brengen.


Secret Invasion gaat op 21 juni in première op Disney+. De afleveringen zullen zoals gewoonlijk wekelijks verschijnen. In totaal bestaat de serie uit zes afleveringen.

NieuwsFilm

meest populair