Bryan Cranston kondigt aan binnenkort te stoppen met acteren

De acteur wil stoppen en naar Frankrijk verhuizen.

Bryan Cranston is een topacteur die de meeste mensen zullen kennen als Walter White in de serie Breaking Bad, maar Cranston acteert al sinds 1980 en heeft sindsdien in 167 producties gespeeld. Cranston is dan ook van plan om over een paar jaar een punt te zetten achter zijn acteercarrière.

De acteur is van plan om in 2026 zijn productiebedrijf te verkopen en in ieder geval een lange pauze te nemen van zijn acteerwerk. Cranston zou dan 70 jaar oud zijn.

Reden
Aangezien de acteur niet stil lijkt te zitten, is het redelijk verrassend dat hij wellicht met pensioen wil gaan over een aantal jaar. Cranston heeft er echter een goede reden voor. Hij vertelde het volgende in een nieuw interview met GQ:

"Ik wil het paradigma opnieuw veranderen. De afgelopen 24 jaar heeft Robin haar leven geleid door mijn staart vast te houden. Ze is de plus één geweest, ze is de vrouw van een beroemdheid geweest. Ze heeft haar leven moeten omdraaien en aanpassen aan het mijne. Ze heeft er enorm veel baat bij, maar we zijn ongelijk. Ik wil dat uitvlakken. Ze verdient het."

Asteroid City
Cranston wil dus minimaal een half jaar stoppen met acteren om tijd door te brengen met zijn vrouw Robin in Frankrijk. Gelukkig voor ons is hij voor die tijd nog in een aantal potentiële topfilms te zien. Cranston heeft namelijk een rol in Asteroid City, de nieuwe film van regisseur Wes Anderson. De trailer bekijk je hieronder.


Asteroid City bekijk je vanaf 22 juni in de bioscoop. Cranston is later dit jaar ook naast Henry Cavill te zien in de spionagefilm Argylle.

NieuwsFilm

meest populair