Amy Schumer onthult de waarheid achter 'Barbie': reden voor vertrek is bekend

Amy Schumer onthult de waarheid achter 'Barbie': reden voor vertrek is bekend

Toch denkt de actrice dat het eindresultaat er wel mag zijn.

Barbie is een van de grootste films van dit jaar. Miljoenen filmfanaten kijken uit naar de blockbuster, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Margot Robbie. Toch had Barbie er heel anders uit kunnen zien als Amy Schumer de belangrijkste rol op zich zou hebben genomen.

Eerlijk is eerlijk, Robbie is misschien wel de beste actrice voor de rol. Niet alleen is ze een fantastische actrice, ze ziet er ook nog eens geweldig uit, waardoor dit de goede keuze lijkt te zijn geweest. Toch zou de hoofdrol oorspronkelijk naar Schumer gegaan zijn, maar waarom kwam het hier eigenlijk niet van?

Reactie
Tijdens een recent interview laat Schumer zich erover uit en wil ze het even rechtzetten. Het verhaal dat namelijk de ronde doet is dat de actrice er op het laatste moment vanaf moest zien vanwege een te drukke agenda, maar dit blijkt niet te kloppen. Schumer legt nu uit hoe de vork in de steel zit.

Zo begint de actrice: "Er wordt gezegd dat het aan de datum lag, maar dat is het niet. Het waren creatieve meningsverschillen. Maar er zit nu een heel ander team achter dan toen ik begon. Het ziet er heel erg feministisch en gaaf uit, dus ik ga de film zeker zien. Ik denk dat het fantastisch zal zijn".

Anders
Toen haar werd gevraagd of de versie met Schumer er anders uit zou hebben gezien zei de actrice het volgende: "Ja. Minder feministisch en cool. Zij wilden het anders uit laten zien dan ik het in gedachten had en daar had ik gewoon geen interesse in".

Bekijk hieronder nogmaals de Barbie-trailer.



NieuwsFilm

meest populair