'Avatar: The Way of Water' en twee andere film-toppers op Disney+

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.


Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Avatar: The Way of Water (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Cameron | Cast: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, e.a. | Kijk direct
Kolonel Quaritch is teruggekeerd als Na'vi-avatar en is uit op wraak. De bevolking van Pandora wordt opgejaagd met groot militair geschut. Jake, Neytiri en hun kinderen besluiten dat ze er goed aan doen om onder te duiken. Ze voegen zich bij een zeeclan, waar ze kennis maken met nieuwe wonderen en rituelen. Een grote confrontatie kan natuurlijk niet uitblijven. Een epische strijd barst los in en rond het water.Spider-Man: Homecoming (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., e.a. | Kijk direct
Peter Parker probeert zijn normale leven als scholier weer op te pakken. Wanneer een criminele handelaren met levensgevaarlijke wapens de straten onveilig maken onder leiding van de gevleugelde maniak Adrian Toomes, besluit hij in actie te komen. Van zijn mentor Tony Stark hoort hij maar niks, dus dat doet hij nog eens in zijn eentje ook.Cinderella (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Lily James, Richard Madden, Cate Blanchett, e.a. | Kijk direct
Ella wordt niet bepaald goed behandeld door haar vileine stiefmoeder Lady Tremaine en haar twee stiefzussen. De harde werkster wil dolgraag naar het bal van de prins en dankzij de magie van een toverfee wordt die droom werkelijkheid. Er is alleen één probleem: om klokslag twaalf uur wordt de betovering verbroken. Alleen een verloren glazen muiltje biedt Ella nog hoop.NieuwsFilm

meest populair