Gerucht: 'The Batman 2' introduceert bekende schurk en een van deze acteurs moet hem spelen

Gerucht: 'The Batman 2' introduceert bekende schurk en een van deze acteurs moet hem spelen

Wordt het een van deze twee grote namen?

Ondanks het feit dat het de laatste maanden allemaal erg onduidelijk is wat er allemaal gebeurd bij DC, komt het gelukkig wel in ieder geval van een tweede Batman-film met Robert Pattinson. Nu lijkt het erop dat zijn Batman het gaat opnemen tegen niemand minder dan de bekende schurk Two-Face.

Het is goed mogelijk dat deze naam je bekend voorkomt. Al de nodige bekende acteurs hebben deze slechterik gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Tommy Lee Jones in Batman Forever. Ook Aaron Eckhart zette een hele overtuigende Two-Face neer in The Dark Knight. Nu moet dus een andere acteur het stokje overnemen.

Namen
Er doen ook al meerdere namen de ronde. De twee acteurs die de op dit moment de meeste kans lijken te maken op de rol zijn naar verluidt Josh Harnett en Joel Edgerton. Harnett was vooral in de jaren 2000 een grote naam en te zien in blockbusters als Pearl Harbor en Black Hawk Down.

Edgerton zit ook niet stil. Hij was te zien in sterk onthaalde films als o.a. Warrior, The Gift en The King. Insider John Rocha kwam al eerste met dit nieuws en zegt dat DC een van de twee acteurs wil strikken.

Wat te verwachten
Voordat Two-Face slecht wordt, is hij juist een van de beste personen in Gotham, namelijk Harvey Dent, een jonge aanklager van de Gotham City rechtbank die een glansvolle carrière wacht.

Helaas krijgt zijn leven een drastische wending. Hoe dit in beeld gebracht zal worden in The Batman 2 valt nog te zien.

NieuwsFilm

meest populair