Michael Shannon (Zod) over terugkeer in 'The Flash': "niet bevredigend"

Michael Shannon (Zod) over terugkeer in 'The Flash': "niet bevredigend"

De acteur was ook te zien in Man of Steel.

Aankomende woensdag kun je eindelijk naar de bioscoop voor de superheldenfilm The Flash. De film werd al voor 2018 aangekondigd, maar er waren voldoende redenen voor Warner Bros. om de DCEU-film meerdere malen uit te stellen.

De trailers voor de film hebben al duidelijk gemaakt dat we de schurk General Zod uit Man of Steel (2013) opnieuw te zien krijgen. Het is uiteraard Michael Shannon die weer invulling geeft aan de 'Kryptonian'.

Niet bevredigend
Je zou verwachten dat de acteur de rol weer met veel plezier zou spelen, maar niets is minder waar. De acteur sprak met Collider en gaf aan dat hij het niet bepaald bevredigend vond om weer invulling aan de schurk te geven.

"Ik ga er niet over liegen. Het was niet helemaal bevredigend voor mij als acteur. Deze multiversum-films voelen aan alsof iemand met actiefiguren aan het spelen is. Het is als: 'Hier is deze persoon. Hier is die persoon. En ze vechten!'," aldus Shannon.

Geen diepgaande verkenning
"Het is niet helemaal de diepgaande verkenning van een personage die ik eerlijk gezegd wel voelde tijdens Man of Steel," vervolgde de acteur. "Of mensen dat nu gek vinden of niet, het kan me niet eens schelen. Ik had echt het gevoel dat Man of Steel een behoorlijk verfijnd verhaal was."


"Ik heb het gevoel dat The Flash dat ook is, maar het is niet het verhaal van Zod. Ik ben er eigenlijk om een uitdaging aan te bieden," voegde Shannon toe.

Overmorgen in de bioscoop
Vanaf aankomende woensdag kun je de film in de bioscoop gaan kijken, dan kun je gelijk even afkoelen van het warme weer.



NieuwsFilm

meest populair