Excentrieke nieuwe film op Netflix wordt sterk bekeken

Excentrieke nieuwe film op Netflix wordt sterk bekeken

De Turkse film Merve Kült in de Top 10.

De Netflix Top 10 heeft sinds afgelopen weekend een nieuwe koploper met de Nederlandse romantische komedie Oei, ik groei. Onderin de lijst zien we een andere nieuwkomer, de Turkse dramady Merve Kült alias You Do You.

De Netflix Original komt van regisseur Cemal Alpan en wordt door de streamer omschreven als "excentriek, romantisch" en "offbeat". De belangrijkste rollen zijn voor namen als Ahsen Eroğlu, Ozan Dolunay en Zuhal Olcay.

Wisselend ontvangen
De dramafilm wordt matigjes ontvangen. De IMDb laat een 4,8/10 zien na 445 stemmen en FilmTotaal-recensent Arjan Welles gaf Merve Kült twee sterren naar aanleiding van zijn recensie:

"Merve Kült bedient een specifiek publiek en dat is prima. Het geeft bovendien een moderne kijk op de Turkse samenleving die verrassend universeel uitpakt. Het is echter ook een geforceerde toestand met Merve die zich af en toe tot de kijker richt en behoorlijk chaotisch en hyper uit de hoek kan komen."

Nu op Netflix
Wil je Merve Kült graag kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Merve wil zo vrij als een vogel leven, maar moet een nieuwe baan aannemen om uitzetting uit haar woning te voorkomen. Al snel krijgt ze een ingewikkelde relatie met haar baas.

NieuwsFilm

meest populair