'Rise of the Beasts' negeert drie Transformers die 'Bumblebee' introduceerde

'Rise of the Beasts' negeert drie Transformers die 'Bumblebee' introduceerde

Waarom ontbreken de drie Autobots?

In Transformers: Rise of the Beasts maken we kennis met allerlei nieuwe Transformers, maar Bumblebee introduceerde nog meer van de buitenaardse robots die nergens te bekennen zijn in Rise of the Beasts.

In de scène na de aftiteling van Bumblebee zagen we dat zeven nieuwe Autobots hun weg naar de aarde hadden gevonden. Rise of the Beasts bevat maar vier nieuwe Autobots. Waarom is dit zo?

Nieuwe Autobots
De vier nieuwe Autobots die geïntroduceerd worden in Rise of the Beasts zijn Mirage, Arcee, Wheeljack en Stratosphere. Verder maken de Maximals hun debuut in live-action en zien we hoe de twee soorten Transformers het opnemen tegen de Terrorcons, de handlangers van Unicron.

Aangezien er best wat tijd zit tussen de gebeurtenissen in Bumblebee en Rise of the Beasts, kan het zijn dat de drie Autobots die ontbreken zich ergens anders op de wereld bevinden tijdens Rise of the Beasts.

Identiteit
De afwezigheid van de drie Autobots ligt waarschijnlijk ook gewoon aan het feit dat regisseur Steven Caple Jr. de Maximals wilde introduceren en de film anders een te groot aantal personages zou bevatten.


De identiteiten van de robots zijn natuurlijk onbekend, maar in de openingsscène van Bumblebee zagen we hoe de oorlog tussen de Decepticons en de Autobots eraan toeging op Cybertron. De scène bevatte de Autobots Ratchet, Brawn en Ironhide. Dit zouden dus de ontbrekende Autobots kunnen zijn in Rise of the Beasts

NieuwsFilm

meest populair