De eerste reacties op 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' lopen enorm uiteen

De eerste reacties op 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' lopen enorm uiteen

Niet iedereen is fan van Harrison Fords laatste keer als Indy...

Het is bijna zo ver! Indiana Jones and the Dial of Destiny is binnenkort te bewonderen in de bioscoop. De eerste reacties zijn inmiddels binnen en die lopen verrassend genoeg enorm uiteen.

Harrison Fords laatste keer als Indy moet een bijzondere worden. Daarom is er flink uitgepakt voor de nieuwste Indiana Jones-film. The Dial of Destiny ging tijdens het filmfestival van Cannes al in première, maar woensdagavond was de grootse première in Hollywood.

'Saai, onzinnig verhaal'
Daarom stromen de eerste reacties op de gloednieuwe film binnen op sociale media. De meningen zijn verdeeld. Zo noemt Simon Thompson van Forbes The Dial of Destiny 'teleurstellend' en zou het volgens hem de magie en energie van eerdere delen volledig missen.

Don Kaye van Den of Geek noemt de nieuwste Indy-film zelfs een enorme verveling met 'een saai, onzinnig verhaal en geen enkel interessant personage'. Toch is niet iedereen zó negatief over Indiana Jones and The Dial of Destiny.

Veel plezier
Zo schrijft Kim Horcher van IGN dat de film gepaard gaat met wat weerstand, maar dat 'het plezier van de film' absoluut aanwezig is. Lee Travis van Nerdist noemt het op zijn beurt een prima toevoeging in de franchise en heeft naar eigen zeggen genoten van The Dial of Destiny, ondanks de lengte van de film.



NieuwsFilm

meest populair