Nog altijd heeft 'Spider-Man'-ster Tom Holland spijt: "had het eerder moeten doen"

Nog altijd heeft 'Spider-Man'-ster Tom Holland spijt: "had het eerder moeten doen"

De acteur had hier beter over moeten nadenken, onthult hij...

Tom Holland is al een lange tijd Spider-Man en nam daarmee het stokje over van Andrew Garfield. Toch heeft hij er veel spijt van dat hij nooit eerder contact heeft opgenomen met zijn Spider-collega.

Garfield moest zijn iconische rol als Spider-Man achter zich laten toen Marvel Studios heel andere plannen had voor de favoriete superheld. Holland maakte zijn entree in het MCU.

Naïef
In een interview met The Hollywood Reporter vertelt de acteur dat hij spijt heeft dat hij niet eerder contact heeft opgenomen met zijn Spider-Man: No Way Home-'collega' Garfield.

"Dat kwam door mijn naïviteit als kind", vertelt Holland in het gesprek. "Ik was 19 toen ik werd gecast en ik ging zo erg op in het krijgen van de rol, dat ik nooit de tijd nam om na te denken over hoe het voor hem moet zijn geweest."

Spijt
De acteur vertelt dat hij spijt heeft dat hij Garfield nooit even heeft opgebeld nadat hij ja zei op de rol. "Ik wou dat ik hem had gebeld en gezegd: 'Je weet dat ik deze kans niet kan laten liggen'", aldus Holland.



NieuwsFilm

meest populair