Eerste recensies voor 'Extraction 2': opnieuw topactie of dit keer een blunder?

Eerste recensies voor 'Extraction 2': opnieuw topactie of dit keer een blunder?

Bloederig geweld dat goed wordt ontvangen.

Netflix staat niet per se bekend om goed ontvangen (actie)films. Veel van de Netflix Originals worden vaak middelmatig tot zwak beoordeeld door recensenten en publiek. In 2021 werd er met Extraction wel een prima ontvangen actiefilm opgeleverd. Vanaf morgen kun je naar deel twee kijken.

Ondertussen verschijnen de eerste recensies voor Extraction 2 online, waarin uiteraard Chris Hemsworth weer de belangrijkste rol speelt als het personage Tyler Rake.

Eerste recensies
Op Rotten Tomatoes verschijnen de eerste recensies en na 18 opgenomen reviews staat de Tomatometer op 78 procent. De kans is groot dat het percentage nog verandert als er meer recensies verschijnen.

"Op zijn dodelijkst is het een staaltje van adembenemend filmisch showmanschap dat vergelijkbaar is met de recente hoogtepunten The Villainess, Carter en John Wick 4 - zelfs als het verhaal even versleten is als het bloedbad overvloedig is," aldus Nick Schager van The Daily Beast.

Zoveel doden
"Het lijkt onwaarschijnlijk dat er een andere hoofdrolspeler van een zomerrelease dan J Robert Oppenheimer verantwoordelijk zal zijn voor zoveel doden," schrijft Donald Clarke van Irish Times.


De synopsis: Nadat hij op het randje van de dood stond, neemt de zeer bekwame commando Tyler Rake een andere gevaarlijke missie op zich: het redden van de gevangengenomen familie van een meedogenloze gangster.

Op Netflix
Vanaf morgen kijk je Extraction 2 van regisseur Sam Hargrave op op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair